İbrahim Gökçen Bulvarı‘nda Gece Mesaisi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İbrahim Gökçen Bulvarı’nda gece geç saatlere kadar devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ve caddenin yapımında görev yapan işçilerle birlikte yorgunluk çayı içen Başkan Ergün, “Trafiğin en yoğun olduğu caddeler arasında yer alan İbrahim Gökçen Bulvarı’nda bozuk olan asfaltı komple yeniledik. Mesir Festivali’nde de bilindiği gibi İbrahim Gökçen Bulvarı yoğun olarak kullanılan bir cadde. Hem araç, hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu İbrahim Gökçen Bulvarı’nı yenilediğimiz için mutluyuz. Yağmurların ardından asfalt çalışmalarının çalışmasına buradan başladık. Üç gün gibi kısa sürede caddeyi tamamlayarak hizmete açtık. Ekiplerimiz gece geç saate kadar çalışıp, trafiğin aksamaması için caddeyi açtılar. Ekiplerimize de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha öncede ifade ettikleri gibi 2011 yılında asfaltlama çalışmalarına ağırlık vereceklerini ifade eden Başkan Ergün, “Fen İşleri Müdürlüğümüze gereken talimatları verdik. Belli bir program dahilinde her mahallede bozuk olan cadde ve sokak bırakmayacağız. Amacımız 2011 yılında 160 bin ton asfalt dökmek. Bu konuda Manisa Belediyesi olarak bu yıl rekor peşindeyiz. Fakat daha öncede söyledim. Vatandaşlarımız çalışmalar boyunca biraz sabırlı olsun. Geleceğin Manisa’sını oluşturuyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA