Canik Tanıtım Günleri Başladı

Samsun‘un Canik ilçesinde belediye tarafından düzenlenen ve belediye hizmetlerinin tanıtıldığı "Canik Tanıtım Günleri" başladı.

4-19 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle yapılacak olan Canik Tanıtım Günleri, Canik AKM‘de düzenlenen açılış töreni ile başladı. Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, kurum müdürleri, işadamları, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri ve Canikliler katıldı.

Programın ilk günde Canik Belediyesi‘nin 7 yıllık çalışma sürecini anlatan Başkan Osman Genç, "2004 yılında devraldığımız görevi 7 yıldır sürdürüyoruz. 7 yıl zor, meşakkatli ve ıstıraplı bir şekilde geçti. Bunu derken şikayet etmiyoruz, çünkü meşakkatli ve zor geçmeli ki şehrinizin insanına hizmet edesiniz ve hizmet bırakasınız. Gecelerimizi gündüzümüze dönüştüremezsek farklılığımızı ortaya koyamayız. Çünkü herkes çalışıyor, ama siz herkesten daha çok çalışmak ve emek vermek zorundasınız eğer farklılık oluşturmak istiyorsanız. Zaman hızlı geçiyor, gelişen ve değişen Türkiye‘nin yanı sıra, Samsun da hızlı gelişiyor ve değişiyor. Bizim bugün Canik‘te yaptığımız eserlerimiz Samsun‘la bütünleşiyor. Samsun‘un içinde 4 ilçesi ve onlardan bir tanesi Canik‘tir. Atakum‘da, İlkadım‘da yapılan her eser Samsun için yapılıyor, Canik‘te yapılan her yatırım, her eser de Samsun için yapılıyor. Biz Samsun‘un bir parçasıyız. Samsun, önemli bir merkez ve bu önemli merkeze önemli katkı sağlayacak eserleri meydana getirmek zorundayız. Gelişen Samsun‘un yatırım master planını yapmak zorundayız, çünkü artık Samsun kabuğunu kırdı, Samsun‘un içinde Canik‘te yerini almak zorundadır" dedi.

Canik Tanıtım Günleri‘nin ilk gün programı düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA