Bbp‘den Terör Uyarısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, terör örgütünün sözde ateşkes kararını sona erdirmesinin bir planın parçası olduğunu belirterek, "Bütün amaç seçim öncesi gerilimi yükseltmek, terörü yeniden tırmandırmak, ülkede kaos ortamı çıkarmak ve neticede yapılacak seçimleri sabote etmektir" dedi.

Metin Gündoğdu, yaptığı açıklamada, ülkede meydana gelen gelişmelerle son dönemde seçim öncesi kaos ortamı oluşturulmak istendiğini, sağduyulu ve soğukkanlı hareket etmek gerektiğini belirtti. Birlik beraberlik ruhu ile bu oyunun bozulabileceğini vurgulayan Gündoğdu, PKK‘nın tam seçim sürecinin başladığı bu günlerde sözde ateşkes kararını sona erdirmesinin tesadüf olmadığını, belli bir planın uygulamaya konulması olarak görülmesi gerektiğini kaydeden Gündoğdu, "İmralı‘dan yönetilen PKK‘nın niyeti seçim

öncesi gerilimi yükseltmek, terörü yeniden tırmandırmak, ülkede kaos ortamı çıkarmak ve neticede yapılacak seçimleri sabote etmektir" diye konuştu.

"PKK VE BDP TABAN KAYBEDİYOR"

Gündoğdu, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi: "Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri‘ne hizmet gittikçe bu yöre halkı devletin şefkat ve merhametini yanında hissettikçe, yani devlet-halk kaynaşması gerçekleştikçe PKK ve BDP taban kaybetmekte ve halkın gözünde itibarsız duruma düşmektedir. Malum dış güçler ve onların yurt içindeki karanlık uzantıları ile iç içe bulunan PKK ve BDP sözcüleri, hep birlikte kirli bir tezgah planlayıp iç savaş kışkırtıcılığı yapmaktadır. Ülkemizde derinden derine bir kardeş

kavgası çıkarılmak isteniyor. Onun için bütün siyasi partiler, tüm kurum ve kuruluşlar olarak çok uyanık ve sağduyulu olmak zorundayız."

Kaynak: İHA