'Torunum için seni kendi elimle öldüreceğim'

İstanbul Kadıköy'de bir apartmanın yönetimkurulu toplantısını basarak üç kişiyi öldüren Kemal Akın'a, saldırıda ölen Erhan Eraslan'ın kayınvalidesi, üç aylık torununun babasız kaldığını haykırarak, “Seni ben kendi ellerimle öldüreceğim” diye haykırdı.

'Torunum için seni kendi elimle öldüreceğim'
İstanbul Kadıköy’de bir apartmanın yönetimkurulu toplantısını basarak üç kişiyi öldüren ve hakkında 3 kezmüebbet hapis istemiyle dava açılan Kemal Akın ikinci duruşmada da ifade vermedi.

Kadıköy 2. Ceza Mahkemesi" href="https://www.beyazgazete.com/agir-ceza-mahkemesi.html">Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu bulunan Kemal Akın, ölenlerin yakınları ve taraf avukatları katıldı. İlk duruşmada hasta ve yorgun olduğunu belirterek ifade vermeyen Akın, bu duruşmada da dosyayı gereği şekilde inceleyemediğini söyleyerek ifade vermedi. Sanığın bu tavrı duruşmaya katılan ölen yakınlarını çileden çıkardı. Mahkeme heyeti ise sanığın barodan atanan avukatının Haydarpaşa Numune Hastanesi raporuna göre cezai ehliyeti olmayan Kemal Akın’ın tahliyesi yönündeki istemini reddetti. Heyet, bu raporu iki celsedir göndermeyen hastane yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunulacağını belirtti.

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Mahkeme bu dosyanın geldikten sonra Akın’ın Adli Tıp Kurumu’na derhal gönderilmesine ve Akın’ın da savunmasını yapması için son kez süre verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Saldırıda ölen profesyonel yönetici adayı Erhan Eraslan’ın kayınvalidesi, 3 aylık torununun babasız kaldığını haykırarak sanığı saldırmak istedi. “Seni ben kendi ellerimle öldüreceğim” diye haykıran kadın baygınlık geçirdi.