Ak Partili Akay‘dan Başkan Kocaoğlu‘na Ziyaret

AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, göreve başlamalarının hemen ardından kendilerini ziyaret ederek başarı dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu‘na iade-i ziyarette bulundu.

İl Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaret nedeniyle mutluluk duyduğunu belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun katılacağı törenle Aliağa-Menderes Banliyö Sistemi‘nin resmi açılışının yapılacağını hatırlatarak; "Bu buluşmanın siyasetin dışında, işe endeksli geçmesini, başta kentimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. Aliağa-Menderes Banliyö Sistemi‘nin gün geçtikçe geliştirilerek eksiklerinin tamamlanacağını vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, hattın ilk etapta Torbalı, ardından Bergama ve Selçuk‘a uzatılmasının planlandığını söyledi. AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise Başkan Kocaoğlu‘nun göreve atanmalarının hemen ardından kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, "Kendisi bize güzel bir ağabeylik yapıyor. Biz de İzmir için hükümet adına her türlü yardıma hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" diye konuştu.

Pazar günü demokrasinin beşiği olarak adlandırdığı İzmir‘e yakışan bir tören düzenleneceğine inandığını dile getiren Akay, "Eğer amaç İzmir‘e hizmet etmekse, siyaset teferruattır" dedi.

Kaynak: İHA