Ak Parti‘nin Hatay‘daki Seçim Çalışmaları

AK Parti, Hatay‘da seçim çalışmalarını mahalle toplantıları ile sürdürdü.

AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şükrü Kudret Özbakış ile partililer, Antakya Yusuf Binkaya Çok Amaçlı Salonda düzenlenen toplantıda Bağrıyanık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler.

Kimyeci, salondaki coşkunun 12 Haziran 2011 seçimleri bitene kadar sürmesini istedi. AK Parti iktidarı ile Hatay’a önemli hizmetlerin geldiğini belirten Kimyeci, hizmetlerin devam etmesi için halktan destek istedi. Kimyeci, "Türkiye Cumhuriyeti devleti dünyanın en yaşanabilir, en huzurlu ülkesi olacak. Bugün Dünyanın en büyük ekonomisine sahip ülkeler sıralamasında 17’nciyiz. Sizlerle birlikte 2023 yılındaki hedefimiz ilk on içinde yer almak. Türkiye olarak güçlendiğimiz kadar, Ortadoğu’da acı çeken kardeş halklarımıza da daha çok ışık vereceğiz" dedi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın önümüzdeki hafta Hatay’a geleceğini de hatırlatan Kimyeci, Başbakan Erdoğan’ın Hatay’a çok önem verdiğini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca bu kadar kısa sürede hiçbir başbakanın Hatay’a bu kadar fazla gelmediğini de ifade eden Kimyeci “Başbakanımız Hatay’ı, sizleri ve sizlerle olmayı seviyor” diye konuştu.

Toplantıda Antakya Belediyesi’nin 20 aylık icraatlarını slayt sunum eşliğinde anlatan Belediye Başkanı Lütfü Savaş, toplantıya katılım gösteren konuklarla yapılan hizmetler ve projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Savaş konuşmasının sonunda, hizmetlere çıtayı daha da yükselterek kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şükrü Kudret Özbakış ise, 12 Haziran 2011 sonrası Hatay’a yapılacak hizmetlerin artarak devam edeceğini belirti.

Toplantı sonrası Başkan Savaş’a, gençlik yıllarında birlikte amatör takımlarda futbol oynadığı takım arkadaşları tarafından, o yıllara ait bir kadro fotoğrafı hediye edildi.

Toplantıya AK Parti İl ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Alev Seçmen ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: İHA