Ak Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan:

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, seçim sürecine girildiği şu günlerde Eskişehir’e yapılabilecek hizmetlerin konuşulması gerekirken birileri şahsi keyfiyeti için gündemi meşgul etmeye devam etmekte olduğunu söyledi.

Reyhan yaptığı yazılı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 2002 yılında yapmış olduğu konuşmalarında, DSP’den ayrılıp makamı bırakmayanları ihanetle suçlayarak, haysiyetli ve şerefli davranmaya çağıran Yılmaz Bey, bugün onların izinden gitmektedir" dedi.

AK Partinin Eskişehir için her gün yeni bir proje üretmesi birilerini rahatsız ettiğini belirten Reyhan, "Eskişehrimize yeni ve modern bir stat kazandırmak için gayret eden herkesi, töhmet altında bırakırcasına arazilerin peşkeş çekileceğini iddia edenlere sormak istiyorum Eskişehir’de bu zaman kadar hangi arazi kime peşkeş çekilmiş? Gerek gar yeri, gerekse Stad projesi olsun mevcut arazilerin hangisi kime verilmiş veya ihalesi yapılmış ki birileri kendine vazife çıkarıyor" şeklinde konuştu.

Reyhan konuşmasını şöyle sürdürdü; "Referandumdan bu yana hazmedemedikleri sonucun acısıyla ne yapacağını bilmeyen CHP yöneticileri, Parti içi menfaatleri için çamur atmaktan öteye gidemiyorlar. AK Parti’yi iktidara milletimiz getirdi, İktidardan ancak milletimiz alabilir. CHP’nin buna gücü yetmedi yetmeyecektir. AK Parti hizmet partisidir, CHP ise olsa olsa iktidar yüzü görememiş hezimet partisi olabilir. Hizmeti makam odalarında oturup parti değiştirmekten ibaret görenler devletin polisinin işi gücü bırakıp kendisiyle uğraşacağını düşünürken, hangi yaptığı işin endişesinde ki arkasını önünü araştırmadan böyle bir iddiada bulunuyor. Her seferinde yaptığı parklarla övünen Büyükşehir Belediye Başkanı huzurlu bir Eskişehir için gece gündüz demeden çalışan emniyetimizin eğitim çalışmalarına yakışıksız iftiralarından dolayı bir an önce tüm Türkiye önünde özür dilemelidir."

Kaynak: İHA