Suavi 44. sanat yılı özel konseri

Suavi, 44. sanat yılı onuruna düzenlenen bu özel gecede sevenleriyle buluşuyor.

Ahmet Telli nin sesinden canlı olarak dinleyeceğiniz şiirler ile başlayacak olan gece, Suavi’ nin sanatçı dostları Arif Sağ, Cahit Berkay, Ferhat Tunç, Grup Yorum, İlkay Akkaya, Mazlum Çimen, Toygar Ali Işıklı ve Yavuz Bingöl ile birlikte seslendireceği ölümsüz şarkıları ile muhteşem bir müzik ziyafetine dönüşecek.

“GÜL’le DİKEN arasında” geçen 44 yılı geride bırakan SU?Vİ, sevenlerinin hayatlarının her anına damgasını vurmuş unutulmaz şarkılarını bu eşsiz gecede yine sevenleri ile birlikte seslendirecek.

SUAVİ

1950 yılında doğdu
İlk orkestrasını 1966 yılında kurdu “grup 7,65”
Müzisyen-Mimar
Ulusal ve Uluslar arası birçok konser-dinleti-festivalde çaldı.
Ve onlarca ödül’e layık görüldü…

1996 yılında Kazakistan’ın başkenti Almaata’ da 26 ulus arasından Türkiye’nin resmi temsilcisi olarak dünya birincisi oldu ve “Grand Prix” ile ödüllendirildi.

7 solo müzik albümü yaptı.

8.albüm için stüdyoda olan SU?Vİ birçok özel projede ülkemizin önde gelen müzisyenleriyle çaldı ve yorumcu olarak yer aldı.

Müzik yaşamını besteci-söz yazarı ve yorumcu olarak sürdürmekte olan SUAVİ aynı zamanda Sivil Toplum örgütleri ile sosyal alan çalışmalarına devam etmektedir.

Aktif müzik yaşamının yanı sıra MESAM (Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak ve MÜYORBİR’de (Müzik Yorumcuları M. Birliği) Yönetim Kurulu üyeliği düzeyinde yıllarca fikri haklar alanında da çalışmalar yürütmüştür.

Suavi 44. Sanat Yılı Özel Konseri
tarih : 22.04.2011 20:30:00
mekan : MKM Attila İlhan Salonu