Onur Air, Kıbrıs Sezonunu Açtı

KKTC‘de tatil sezonunun başlamasıyla özel havayolu şirketi Onur Air, İstanbul-Ercan seferlerini başlattı.

KKTC‘de tatil sezonunun başlamasıyla özel havayolu şirketi Onur Air, İstanbul-Ercan seferlerini başlattı. KKTC‘ye ilk tarifeli seferin ardından gazetecilere açıklama yapan Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, 1992 yılında kurulduklarında ilk uçuşlarını yine Ercan‘a yaptıklarını hatırlattı. Bolukçu, Kıbrıs‘a yeniden tarifeli sefer yapabilmek için uzun zamandır izin beklediklerini dile getirdi.

    Ağırlıklı olarak tatil-eğlence, öğrenci ve asker yolcu profiline hitap eden Kıbrıs uçuşlarında fiyatlar her şey dahil 69 TL‘den başladı. İstanbul-Ercan seferleri karşılıklı olarak günde iki kez yapılacak.

    Şahabettin Bolukçu; İngiltere, Almanya ve Fransa‘da KKTC‘ye turist getirilmesi için tur operatörleriyle ortak çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekledi.

    30 uçaklık filoya sahip olan Onur Air, 19 Mayıs tarihinden itibaren de haftada 2 kez olmak üzere Trabzon-Kıbrıs uçuşlarını başlatacak. Genel Müdür Bolukçu, KKTC‘de çok sayıda Trabzonlunun yaşadığını belirterek, doğrudan seferler için kendilerine yoğun talep geldiğini ifade etti.