Taciz olayları çileden çıkardı

Taciz, uyuşturucu ve gasp olaylarından bıkan liseliler sokaklara döküldü.

Taciz olayları çileden çıkardı
Yaşanan taciz, uyuşturucu ve gasp olayları, öğrencileri çileden çıkardı.

Başkent'te bir lise çevresinde yaşanan taciz, uyuşturucu ve gasp olayları, öğrencileri çileden çıkardı. Okul çıkışı anayolu trafiğe kapatan liseli öğrenciler, bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Ankara Mamak Ege Lisesi öğrencileri, okul çıkışı sokağa döküldü. Okul çevresinde uyuşturucu, gasp ve taciz olayları yaşandığını iddia eden liseliler, "Mahallemizi, Lisemizi, Uyuşturucuya, Çetelere, Yozlaşmaya Teslim Etmeyeceğiz" pankartı açtı. "Çetelere Hayır, Susma Haykır" sloganları atan öğrenciler yürüyüşe geçti. Ankara'nın önemli caddelerinden olan Nato Yolu Caddesi'ne çıkan liseliler, yolu trafiğe kapattı.

Burada öğrenciler adına açıklama yapan Ege Lisesi son sınıf öğrencisi Tuğçe Yıldız "Farkında mısınız; okulumuzun önü uyuşturucu tacirlerinin meskeni oldu. Kavgaların ardı arkası kesilmiyor. Telefonlarımız, cep harçlıklarımız gasp ediliyor ve tacize uğruyoruz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir kız öğrencinin telefonunun gasp edilerek tacize uğradığını belirten Yıldız, o öğrencinin olanları anlatması durumunda ölümle tehdit edildiğini dile getirdi. Yetkililerden çözüm bekleyen öğrenciler, bir süre caddeyi trafiğe kapattıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.