Kılınç‘tan Çiftçilere Müjde

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Ali Gültekin Kılınç, yaptığı açıklamada halkın refah seviyesini yükseltecek projeleri olduğunu belirterek; “Bunlardan bir tanesi, jeotermal kaynaklarının doğru bir şekilde kullanılmasını sağlayacak olan alternatif alanlardır.

AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Ali Gültekin Kılınç yaptığı açıklamada Aydın’ın marka şehir olabilmesi için ciddi projeleri olduğunu belirterek, “Eğitimde, Aydın’da büyük adımlar atmayı hedefliyoruz. Vakıf üniversitelerinin çoğalması, hem geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine önemli katkı sağlayacak, hem de bu sayede kalabalıklaşan şehrimizde kasabından manavına, bakkalından ayakkabıcısına herkes zincirleme bir ekonomik ferahlık yaşayacaktır” şeklinde konuştu.

AYDIN’IN HER KÖŞESİ İÇİN HİZMETLERİMİZ OLACAK

Konuşmasında Aydın’da genel anlamda bir istihdam sorununun olduğuna dikkat çeken AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Ali Gültekin Kılınç, öncelikle Aydın’ı organik gıda ambarı olarak tanıtmayı amaçladıklarını, ardından da bu yönde yatırımlar yapılmasını sağlayacaklarını kaydetti. Kırsal kalkınma ile bir çok sorunun aşılabileceğine inandıklarını söyleyen Kılınç, “Aydın’ın her köşesi için hizmetlerimiz olacak. Biz bir bütünüz. Birlik ve beraberlik duyguları çerçevesinde hareket edersek, Aydın’ın aydınlık geleceğe kavuşması pek yakın olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA