Chp, Simav’Da Aday Adaylarını Tanıttı

CHP Kütahya’da sayıları 9’u bulan milletvekili aday adaylarından 8’i, Simav’da düzenlenen etkinlikte üyelere ve basına tanıtıldı. CHP Kütahya milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya CHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Akif Gün, aday adayları Avukat Şeref Han, Ruhsen Kumdalı, Zeliha Aksaz, Şeref Doğan, Niyazi Doğansoy, Hasan Öncel, Faruk Soydan, Ali Rıza Muslu katılırken mazeretinden dolayı Ahmet Öztürk katılamadı. Aday adayı tanıtım toplantısında CHP Simav İlçe Başkanı Kasım Öner ve partililer de hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan toplanın açış konuşmasını CHP Simav İlçe Başkanı Kasım Öner yaptı. Öner, üyelerine teşekkür etti. Ardından söz alan CHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Akif Gün, 3 Nisan Pazar günü İl ve İlçe Seçim kurulunun gözetiminde Kütahya ve ilçelerinde yapılacak ön seçim ile ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra 10’ar dakika arayla kürsüye gelen adaylar yaptıkları konuşmalarıyla hem kendilerini tanıttı hem de projelerini anlattı. Toplantı öncesi katılımcılara tavuklu pilav ve ayran ikram edildi.

Kaynak: İHA