Antepia’Da İkinci Etap Satışları Başlıyor

Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı işbirliği ile Gaziantep’te hayata geçirilen Antepia Projesi‘nin ikinci etabı satışa çıkıyor. 614 konutun yer aldığı ilk etabın yüzde 80’inin satışı tamamlanırken, ikinci etap için satışlar çok yakında başlayacak.

Sinpaş Yapı ve Paralel Yapı işbirliği ile Gaziantep’te hayata geçirilen Antepia Projesi‘nin ikinci etabı satışa çıkıyor. 614 konutun yer aldığı ilk etabın yüzde 80’inin satışı tamamlanırken, ikinci etap için satışlar çok yakında başlayacak.

Satışa çıktığı ilk günden bu yana 156 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişen konut fiyatları, ikinci etap satışlarında da farklılık göstermeyecek.



Bölgede bir ilk özelliği taşıyan ve GAP’tan sonra en büyük yatırım olarak nitelendirilen Antepia Projesi’ne karşı yoğun ilginin devam ettiği belirtildi. Gaziantep’ten ve çevre illerden gelen talep üzerine, 470 konuttan 614’üne çıkarılan ilk etabın yüzde 80’inin satışının gerçekleştiğini açıklayan Paralel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Ağırlıklı olarak göl kıyısında yer alan yalı ve konaklarımızın olduğu ikinci etap satışları ise Nisan sonunda satışa çıkıyor. İkinci etapta yer alan yalılar sınırlı sayıda olacak ve sahiplerinin ismi ile anılacak. Yalı sahipleri, wellness salonunda manzaraya karşı spor yapabilecek, özel havuzunda yüzüp hamam veya saunada yorgunluğunu atma ayrıcalığını yakalarken, ayrıca güne göl manzarası ile uyanacaklar.” dedi.

Gazianteplilere yeni bir yaşam tarzı sunan Antepia Projesi‘nde, farklı büyüklüklerde toplam 3 bin 470 konutun yeraldığını hatırlatan Nakıboğlu, şunları aktardı: “Büyüklükleri ve oda sayıları ile dikkat çeken konutlar, Gazianteplilerin yaşam tarzlarına uygun olarak tasarlandı. 2+1’den başlayıp, 7+2 yalıya kadar uzanan farklı tipteki konutları, projenin yüzde 82’sini oluşturan yeşil alanların içinde, doğa ile iç içe bir yaşama davet ediyor. Antepia Projesi‘nde konut satışları, banka kredili veya şirket bünyesindeki özel ödeme koşulları ile vadeli olarak gerçekleştiriliyor. Projede, özellikle vade farksız 66 ay vadeli ödeme planı tercih ediliyor.”

GAZİANTEP’E DENİZ YAŞAMI GELİYOR

Antepia’nın hayat kaynağı olan su, bütün ihtişamıyla Gaziantep’e deniz yaşamını getiriyor. Toplam 75 bin metrekarelik biyolojik gölet, mavi bir doğa ile kuşatılmış prestijli bir hayat sunarken, göl kenarında konumlanan meydanlar, kıyı ve tematik bahçeler göz kamaştırıyor. Yeşil ve mavinin buluştuğu kıyılar, Gaziantep’teki evlerin manzara anlayışını da değiştiriyor. Antepia sakinleri, artık evlerinden göl manzarası seyredecek, gölde yelkenliler görecek, deniz kenarında yaşıyormuş hissine sahip olacak. Ayrıca, göl kenarı boyunca uzanan rengarenk çiçekler, göz alıcı bitkiler ve fıstık, meyve ağaçlarıyla oluşturulan bahçelerin her biri huzurlu birer mekan sunuyor.

Ekolojik özelliğe sahip gölet ayrıca, klasik sistemlere göre önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayan yapısıyla, çevreye zarar vermeden ve düşük işletme maliyetleriyle de büyük avantaj sağlıyor.

Antepia Projesi‘nde, biyolojik göletin buharlaşma ile eksilen su miktarının telafi edilmesi için de “Gri Su Arıtma Tesisi” yer alacak. Site genelinde lavabo ve duşlardan gelen atık suyun bu tesiste arıtılarak, göletin eksilen suyu karşılanacak. Bu su, aynı zamanda peyzaj alanlarının sulanmasında da kullanılacak.