Akay‘dan İesob‘ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği‘ne iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda meslek odası başkanı da hazır bulundu.

Akay‘ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını kaydeden İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, “Bugüne kadar teşkilatımıza gösterdiğiniz ilgiden ve samimi yaklaşımlar için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sorunlarımıza duyarsız kalmayacağınıza, il bazında sıkıntılarımızın giderilmesi için teşkilatımıza destek olacağınıza inanıyorum” dedi.

Göreve geldiği ilk günlerde İESOB yöneticilerinin kendisini ziyaret ettiklerini hatırlatan Ömer Cihat Akay ise, esnaf sanatkarlara ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

Kendisinin de esnaf kökenli olduğunu belirten Akay, ‘Bugün burada oda başkanları arasında çok eski, baba dostu ağabeylerimiz var. Esnafa yapılan destekler konusunda belirli bir mesafe aldık. Esnafın sorunlarının çözümü noktasında bize düşen yükümlülükleri yerine getirmeye söz veriyoruz. Biz her zaman yanınızda ve esnaf teşkilatının emrinde olacağız‘ diye konuştu.

Kaynak: İHA