Mardin Belediyesi Okullara 10 Bin Kitap Dağıttı
Mardin Belediyesi, ilköğretim okullarının tamamına Yüz Temel Eser ve çeşitli hikâyeleri konu alan 10 bin adet kitap dağıttı.

Kitap dağıtım töreni için geldiği Şar Mahallesi’nde bulunan Artukoğlu İlköğretim Okulu’nda öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından karşılanan Başkan Ayanoğlu’na büyük ilgi gösterildi. Törende konuşan Başkan Ayanoğlu, imkânlar ölçüsünde Mardin’de bulunan okullara destek verdiklerini belirterek, yarının dünyasına barış, sevgi ve bilginin hâkim olabilmesi için şimdiki öğrencilerin çok iyi kitap okuması gerektiğini söyledi.
Ayanoğlu şöyle konuştu: "Her bir kitap insana yeni şeyler katar. Kitaplar insanları iyiye ve güzelliğe doğru dönüştürür. Okul yöneticileri ve öğretmenlerimizin belediyenin kendilerine her zaman destek olacağını bilmelerini istiyorum. Okul, cami ve kiliseler halkımızın ortak kullanım alanlarıdır. Halkımızın kendisine ait olan bu mekânları belediye olarak çok önemsiyoruz.”
