Öğrencilerden Altepe‘ye Övgü

Bahçeşehir Üniversitesi hükümet ve liderlik okulu öğrencileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ederek, yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi yüksek lisans eğitimi kapsamında düzenlenen siyaset okulu için Bursa’ya gelen öğrenciler, şehirde incelemelerde bulundu. Başkan Recep Altepe’yi de ziyaret eden öğrenciler adına konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Burak Küntay, Bursa’da yapılan çalışmaların belediye başkanlığı ve yöneticiliğin üzerinde bir maharet olduğunu söyledi. Tarihi ve kültürel mirastan, çağın ulaşım araçları raylı sisteme, teleferiğe, stadyuma kadar birçok projenin Bursa’da sırasıyla planlanmasının önemli bir başarının göstergesi olduğuna dikkati çeken Küntay, Başkan Altepe’nin Türkiye’ye örnek bir siyasetçi ve yönetici olduğunu söyledi.

Altepe, öğrencilere Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluklarının yanı sıra proje ve yatırımları hakkında bilgiler verdi. İnsanın kendi şehrine hizmet etmesinin büyük bir onur olduğuna işaret eden Başkan Altepe, “Yaşadığımız yerde izler bırakmamız çok önemli. Kendi yaşadığınız şehri hizmet etmek, idarecilik yapmak ayrı bir şevk. Uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra bugün Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her şeyimizi Bursa’ya hizmete adadık. Şehrin her sıkıntısının üzerine gidiyor ve çözüm üretiyoruz. Yalnızca Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı alanlarla sınırlı kalmıyor, çevre ilçelere, şehirlere, hatta ülkelere destek veriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA