Chp Aday Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Teşkilatı aday adaylarını basına ve kamuoyuna tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan CHP Aydın İl başkanı Hulisi Şahinci partilerine yoğun bir teveccühün olduğunu ve 12 Haziran Genel seçimlerinde Aydın’da birinci parti olarak 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Menderes Park’ta düzenlenen aday tanıtım toplantısına aday adaylarının yanı sıra Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve partililer katıldı. CHP’den Aydın Milletvekili adayı olmak için rekor bir başvuru olduğunu ve 37 aday adayına da başarı dilediklerini belirten İL Başkanı Hulisi Şahinci genel merkez tarafından çekilen kura ile oluşan isim sıralamasını tek tek okuyarak basına tanıttı.

CHP’nin son yapılan yerel seçimlerde Aydın’da birinci parti olduğunu ve genel seçimlerde de bu birinciliğini sürdüreceğini kaydeden İl Başkanı Hulusi Şahinci, “Aslında CHP Aydın’da 5 milletvekilini hak eden bir partidir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Her adayımızın gönlündeki hedefe ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

“BAYANLAR DAHA ŞANSLI ÇIKTI”

Genel merkez tarafından çekilen kura sonucu belirlenmen isim listesinde ilk sırada Ferda Çağlar Erkut, çıkması nedeniyle aday tanıtımına Ferda Çağlar Erkut’tan başlandı. Daha sonra sırasıyla; Hüsniye Karsu, Semra Konaklı, Cevher Köksal, Bayram Küçük, Mustafa Müftüoğlu, Nilifer Öztürk, Ali Petek, Erkan Polat, Emine Denizhan Sandıklılı, Sevim Şahin, Bülent Tezcan, Özlem Burcu Uğan Sevim, Nilifer Ünivar, Nebahat Ürün, Adem Vurmaz, Yüksel Yalova, Tahir Yaman, Hüseyin Yıldız, İsmail Acar, Ahmet Akyol, Nurten Atalay, Kamber Atasoy, Mehmet Fatih Atay, Osman Aydın, İlhan Aygüneş, Tunç Aytur, Mustafa Bekar, Zekayi Bilgili, Mehmet Boztaş, Süleyman Bülbül, Salih Çetin, Erdal Demir, Mustafa Demirok, Murat Dinçer, Mehmet Duru ve İhsan Durukan basına ve partililere tanıtıldı.

Bazı aday adaylarının tanıtım toplantısına katılmadıkları görülürken, zamanın kısıtlı olması nedeniyle aday adaylarının konuşmasına izin verilmedi.

Kaynak: İHA