Ak Parti İzmir İl Başkanı Akay: İzmir İçin Ortak Hareket Etmeye Hazırız

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkalarına iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkalarına iade-i ziyarette bulundu. Akay, ziyaretlerde, “Hükümetin İzmir temsilcisi olarak gerekenler ne ise birlikte çalışacağız. Devlet ve millet kaynaşmasında İzmir için yapılması gerekenlerde ortak hareket etmeye hazırız.” mesajı verdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti paylaşan oda ve birlik başkanları, İzmir adına birlik beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini bildirdi.

Sırasıyla EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ve Meclis Başkanı Mehmet Tiryaki, İTB Başkanı Işınsu Kestelli, İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Akay’a, AK Parti İl Başkan yardımcıları Mahmut Badem ve Özer Ataç, İl Yönetim Kurulu üyeleri Nilgün Yerli, Gerçek Tekin, Erkan Özkan, Atilla Kaya ve Vahdet Sarıkaya eşlik etti.

Şehir adına beklenti ve temennilerin de yer aldığı görüşmeleri değerlendiren AK Parti İl Başkanı Akay, “Devletle millet kaynaşmasında İzmir için yapılması gerekenlerde ortak hareket etmeye hazırız. Hükümetin İzmir temsilcisi olarak gerekenler ne ise birlikte çalışacağız. Amacımız, ülkeye ve İzmir‘e hizmet etmektir.” dedi. İzmir‘de, "Eğer AK Parti‘ye oy verirsem özel hayatıma karışılır, rakıma, balığıma karışılır, başım kapatılır, ülke şeriatla yönetilir." gibi hayali bir baskı olduğunu vurgulayan Akay, “Aslı astarı olmayan söylentilerle insanlar şartlandırılıyor. Dokuz yıllık iktidarımız döneminde Türkiye‘nin neresinde birisine karışıldı? AK Parti hükümetlerinin dokuz yılda yaptığı, cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan devrim niteliğindeki icraatları eksiksiz şekilde anlatırsak, önümüzdeki seçimde İzmir’den daha farklı bir sonuç çıkacağına inanıyoruz. Partimiz, İzmir‘de birinci olacak.” şeklinde konuştu.