Agiad‘Dan Yeşil Aksaray‘A Destek

Aksaray Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri, Sarayhan İlköğretim Okulu‘nun bahçesine çam fidanı ve gül dikti.

Agiad‘Dan Yeşil Aksaray‘A Destek
Aksaray Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri, Sarayhan İlköğretim Okulu‘nun bahçesine çam fidanı ve gül dikti. Aksaray merkeze bağlı Sarayhan beldesindeki Sarayhan İlköğretim Okulu‘nda düzenlenen ağaç dikme törenine AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Reha Güven, Yönetim Kurulu üyeleri Asaf Sametoğlu, Fatih Öncel, Ersoy Yenil, Servet Şinik ve üyeler, Sarayhan Belediye Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Törende okul bahçesine çam fidanı ve gül fidanları dikildi. AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Reha Güven, böyle bir imkân verildiği için teşekkür etti.

    Güven, ‘‘Yeşil bir Aksaray oluşturulması için bizde AGİAD olarak katkıda bulunmak istedik. Bu etkinliğimizi özellikle bir okulu seçerek gerçekleştirdik. Ağaç yaşken eğilir atasözünden yola çıkarak ağaç sevgisinin de öğrencilikte başlayacağına inanıyoruz. Bizim elbirliği ile diktiğimiz fidan ve güllere öğrenciler sahip çıkarak büyütecekler.‘‘ dedi.

    Sarayhan İlköğretim Okulu Müdürü Güven Kemerkaya da ağaç dikme töreni nedeniyle okula yapmış oldukları destekten dolayı AGİAD‘a teşekkür ederek, AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Reha Güven‘e plaket verdi.