YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM

YGS Puan Hesaplama,YGS giriş yerleri belgesi, YGS sınavı saat 10:00'da başladı 2011 YGS sınavı giriş yerleri ve belgesi ile ilgili tüm ayrıntılar. 2011 YGS sınav soruları ve cevapları.

YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM
SYM 2011 YGS cevapları yayınlandı!ÖSYM YGS cevapları video olarak TRT1'den çözüldü.2011 YGS soruları ve cevapları burada! ÖSYM 2011 YGS soruları cevaplandı.YGS soruları ve cevapları indir. ÖSYM YGS soruları ve cevapları yükle. YGS soruları ve çözümleri ve ÖSYM 2011 YGS soruları indir.2011 YGS puan hesaplama burada! ÖSYM YGS soruları cevap anahtarı.ÖSYM 2011 YGS puan hesaplama burada! ÖSYM YGS puan hesaplama linkinden puanlarınızı hesaplayın.İşte ÖSYM YGS puan hesaplama sayfası ve 2011 YGS soruları ve cevapları. (2011 YGS cevapları)

2011 ygs cevapları. ÖSYM tarafından düzenlenen 2011 ygs cevapları ve sorularıı açıklandı. ÖSYM tarafından düzenlenen yaklaşık 1 buçuk milyon üniversite adayının girdiği (YGS) Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın soru ve cevaplarını saat 13.30 itibariyle yayımladı.ÖSYM bu yıl sürpriz yaptı YGS sınavının soruları ve cevaplarını TRT 1'den canlı olarak yayınladı.YGS Puan Hesaplama,YGS giriş yerleri belgesi, YGS sınavı saat 10:00'da başladı 2011 YGS sınavı giriş yerleri ve belgesi ile ilgili tüm ayrıntılar. 2011 YGS sınav soruları ve cevapları.

YGS sınavı 27 mart 2011 pazar günü tüm yurtta yapılacak. 2011 YGS sınav soruları cevapları ve çözümleri hakkında ÖSYM'den yapılan açıklamada, Pazar günü yapılacak olan YGS soru ve cevaplarının, 29 Mart 2011 Salı günü saat 13.00'te ÖSYM'nin https://ygs2011-sorular.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacağını duyurdu.

2011-YGS'de kullanılan soruların, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olduğu, telif haklarının ÖSYM'ye ait olduğunun altı çizilerek, ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayımlanamayacağı belirtildi.Açıklamaya göre, sınavın soru ve cevapları, 27 Mart 2011 tarihinde sınav tamamlandıktan sonra sadece Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından yayımlanacak.Ulusal ve yerel yazılı basın-yayın organları ise ÖSYM ile yapacakları sözleşmeler çerçevesinde söz konusu sınava ait soru kitapçığı ve cevap anahtarını, sınavdan bir gün sonra (28 Mart 2011 tarihinde) olmak üzere yayımlayabilecek. Bu kuruluşlara ilgili soru kitapçığı ve cevap anahtarı sınav bitiminden sonra aynı gün saat 16.00'da basılı olarak verilecek.Yayınevleri soruların basım hakkını, 29 Mart 2011 Salı gününden itibaren ÖSYM ile yapılacak sözleşme ile temin edebilecek.2011-YGS soru ve cevap anahtarını yukarıda belirtilen kurallara aykırı biçimde kullananlar veya internet sayfalarında kullanıma açanlar hakkında yasal işlem yapılacak

  BÖLÜMLER SORULAR - FOTO GALERİ  SORU ÇÖZÜMLERİ
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS TÜRKÇE SORU VE CEVAPLARI -1   SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS TÜRKÇE SORU VE CEVAPLARI - 2 SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS FİZİK SORU VE CEVAPLARI SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS KİMYA SORU VE CEVAPLARI SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS MATEMATİK SORU VE CEVAPLARI - 1 SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS MATEMATİK SORU VE CEVAPLARI - 2 SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS FELSEFE SORU VE CEVAPLARI SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS TARİH SORU VE CEVAPLARI SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS  COĞRAFYA SORU VE CEVAPLARI SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS BİYOLOJİ SORU VE CEVAPLARI SORU VE CEVAP İNDİR VİDEO İZLE
YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM YGS CEVAP ANAHTARI CEVAP ANAHTARI İNDİR  

Kaynak: TRT-1

YGS Puan Hesaplama 2011 ÖSYM
YGS PUAN HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan YGS'ye 1 milyon 692 bin 345 aday katılacak. Sınav, saat 10.00'da başlayacak ve tek oturumda 2 saat 40 dakika sürecek. Ancak adayların, sınava girecekleri binanın kapısında, kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için en geç 09.00'da hazır bulunmaları gerekiyor. Öğrencilerin yanlarında 2011-YGS Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi ile nüfus cüzdanı veya pasaport bulundurmaları zorunlu. Üzerinde fotoğraf ve TC kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanları kabul edilmeyecek. Aksi takdirde adaylar sınava alınmayacak. Öğrencilerin sınav binalarına bu belgeler dışında herhangi bir eşya getirmemeleri gerekiyor. Sınav sırasında gerekli olan kalem, silgi, kalemtıraş, saat ile şekerleme ve peçete ÖSYM tarafından verilecek. Sınava şeffaf pet şişe içinde su getirilebilecek. Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üstleri emniyet görevlileri tarafından elle ve dedektörle aranacak. Sınav başladıktan sonra adayların ilk 2 saat ve son 15 dakika içinde salonu terk etmeleri yasak.


Sınav binalarında hiçbir eşya sınava emanete alınmayacağından, adayların sınav binalarına bu belgeler dışında herhangi bir eşya getirmemeleri gerekiyor.Sınavda kullanılacak kalem, silgi, kalemtıraş, saat gibi gereçler ile şekerleme ve peçete bütün adaylara ÖSYM tarafından sağlanacak. Adaylar sınava şeffaf pet şişe içinde su getirebilecekler.Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üstleri emniyet görevlileri tarafından elle ve dedektörle aranacak.

Çanta, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth gibi cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, yüzük, bilezik, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar ve her türlü elektronik/mekanik cihazla, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi gibi araçlarla; cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olanelektronikaygıt, hesap makinesi gibi her türlübilgisayarözelliği bulunan cihazlarla, silah ve benzeri teçhizatla, kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kağıdı, defter, kitap, sözlük, pergel, açıölçer, cetvel gibi araçlarla sınav binasına kesinlikle alınmayacak.Sınavın yapıldığı bina içerisinde sınav öncesinde, sınav sırasında ya da sınavdan sonra bu tür cihazları taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacak.Bina girişinde yığılmaya yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri, sınavdan en az 1 saat önce sınav yapılacak bina önünde bulunmaları, sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önem taşıyor.Sınava girecek adayın yüzünün kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olması gerekiyor. Hiçbir aday 2011-YGS Sınava Giriş Belgesi'nde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremeyecek.