Tek-Der Zonguldak Şubesi Başkanı Özçelik Güven Tazeledi

Teknik Elemanlar Derneği Zonguldak Şubesi‘nin 9. olağan genel kurulunda Mahmut Özçelik ve ekibi güven tazeledi.

Teknik Elemanlar Derneği Zonguldak Şubesi‘nin 9. olağan genel kurulunda Mahmut Özçelik ve ekibi güven tazeledi.

Tek liste ile gidilen kongrede yönetime Mahmut Özçelik, Muharrem Kiraz, Hüseyin Doğan, Gültekin Kara ve Mustafa Şimşek seçildi.

TTK Memurlar Lokali‘nde gerçekleştirilen kurula Tek Der Genel Başkanı Mustafa Kıraç, TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Genel Başkanı Ramis Muslu, Tek Der Kurucu Başkanı Ali Vural, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, HAS Parti İl Başkanı Secaattin Gonca, SP İl Başkanı Necdet Sarı, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Musa Şekerci, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, SP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, GMİS Yönetim Kurulu üyeleri ve kalabalık bir üye topluluğu katıldı.

Divan başkanlığını Cengiz Kılıç’ın yaptığı genel kurulda saygı duruşunda bulunulup İstiklal marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Tek Der Şube Başkanı Mahmut Özçelik, "Derneğimiz Türkiye çapında teşkilatlanmış ve bünyesinde Endüstri Meslek Lisesi mezunlarından her branştan üniversite mezunlarına kadar geniş bir teknik eleman grubunu barındıran bir sivil toplum kuruluşudur. Bu yapıyla çok geniş bir kitleye hitap eden en büyük meslek kuruluşlarındandır. Amacımız, ilimizdeki bütün teknik elemanlarını derneğimiz çatısı altında toplamanın yanı sıra ülkemizin yeniden lider ülke olması yolundaki çalışmadan üyelerimizin en faydalı şekilde yararlanmasını sağlamaktır." dedi.

Programda Tek-Der Genel Başkanı Kıraç, Kurucu Başkan Ali Vural, TTK Genel Müdürü İnan, GMİS Genel Başkanı Muslu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Has Parti İl Başkanı Secaattin Gonca ve Saadet Partisi İl Başkanı Necdet Sarı birer konuşma yaptılar. Kongrede kurucu üyeler ile derneğe en fazla üye getirenlere plaket verildi. Kıraç, Vural ve İnan’a Devrek bastonu hediye edildi.