Mhp‘nin Düzce‘de Hedefi 2 Milletvekili

MHP Düzce Milletvekili aday adayı İsa Yıldırım, Akçakoca ilçesinde görev yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri ile bir araya gelerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

MHP Düzce Milletvekili aday adayı İsa Yıldırım, Akçakoca ilçesinde görev yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri ile bir araya gelerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Diapolis Otel‘de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, MHP Düzce Milletvekili aday adayı Ömer Küçük, İl Genel Meclisi üyesi Engin Özensel, Akçakoca İlçe Başkanı Mehmet Kahraman, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ile birlikte, gençlik kolları başkanları katıldı.

12 Haziran‘da yapılacak olan seçimlerin, büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden MHP Milletvekili aday adayı İsa Yıldırım, Türk Milletinin ve Düzce halkının 12 Haziran‘da yapılacak olan seçimlerde, AK Parti‘ye gereken yanıtı vererek, milletin dilini ve derdini konuşan MHP‘yi iktidar yapacağını belirtti.

Düzce ve ilçelerinde partilerine gösterilen ilgiden ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Yıldırım, "Düzce ve bölgemizde, partimize ve bizlere gösterilen büyük ilgi ve alaka, bizleri de çok mutlu ediyor. Gösterilen bu ilgiye ve güvene layık olmak adına, dün olduğu gibi bugünde elimizden gelenin de fazlasını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. MHP ve gönül veren kadroları, sadece ülkemizin değil, bölgemizin de sorunlarını biliyor ve bu noktada akılcı çözüm önerileri sunarak, ülkenin ve bölgemizin çözülemez denilen sorunlarının da altından nasıl rahatlıkla kalkabileceğini sunmuş olduğu çözüm önerileri göstermiş oluyor. MHP, sadece ülke genelinde değil, bölge genelinde de çok güçlü ve kenetlenmiş bir şekilde, iktidar olmaya inanmış olarak hedefine emin adımlarla yürümeye devam ediyor" dedi.

Fındık politikasına da değinen Yıldırım, "Ülkemizin en büyük ihracat kalemlerinden bir tanesini oluşturan Fındığın ve üreticisinin içersinde bulunduğu durum, kesinlikle hak edilmeyen bir durumdur. Fındık üreticisi, hak ettiğini alamadığı gibi, nerdeyse maliyetine fındık satmaya mecbur bırakılmaktadır. Bu durum, fındık üreticisi için kesinlikle kader değildir. MHP‘nin fındık ve üreticisinin sorunlarının çözümüne yönelik olarak sunmuş olduğu çözüm önerileri, partimizin seçim beyannamesinde, öncelikli olarak çözülmesi gereken sorunlar içersinde ilk sıralarda yer bulmuş durumdadır. Fındık ve fındık üreticisinin sorunlarına yönelik olarak sunulan çözüm önerileri, partimiz tarafından kamuoyuna açıkladığında, yıllardır çözülemez denilen sorunun nasıl da çözülebileceği kolaylıkla görülebilecektir" diye konuştu.

Ülke genelindeki tek hedeflerinin iktidar olmak, bölge genelinde ise en az 2 milletvekilliğini kazanmak olduğunu da ifade eden Yıldırım, "Milletimizin ülkemiz ve bölgemiz genelinde partimize karşı göstermiş olduğu büyük ilgi, güven ve alaka sayesinde 12 Haziran‘da yapılacak olan seçimlerin ardından ortaya çıkan tablonun, MHP‘yi iktidar yapacağını ve Düzce‘de de 2 milletvekilliğini kazanacağını hep birlikte, Allah‘ın izni ile inşallah hep birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak: İHA