Mhp Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Taraklı‘da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adayı Mehmet Erdoğan Taraklı İlçesini ziyaret etti.

Milletvekili aday adayı Erdoğan, Taraklı ilçesini ziyaret ederek MHP İlçe Başkanı İbrahim Pilavcı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarete İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanvekili Salih Okutan da katıldı. Teşkilat mensuplarına 12 Haziran‘da yapılacak seçimin öneminden bahseden Erdoğan, tüm partililerin bölgelerindeki vatandaşlara ulaşarak partilerinin seçim çalışmalarını anlatması gerektiğini söyledi. Erdoğan, “Vatandaşlarımız AK Parti‘nin tek alternatifi olan bizlerden Milliyetçi Hareketçilerden iktidara geldiğimizde ne yapacağımızı öğrenmek istiyor. Biz de herkese ulaşarak seçim beyannamemizde yer alan halkın bireysel sorunları ile ilgili çözüm yollarını anlatmalıyız” dedi.

Taraklı‘da MHP iktidarında yapımına başlanan ancak 9 yıllık AK Parti iktidarında bitirilemeyen hastane binası ile ilgili konuşan Erdoğan, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu süre içinde ilimizde yaptığı 3 mitingde Taraklı Devlet Hastanesinin açıldığını söyledi. Ancak burada açılan bir hastane yok. Vatandaşlarımız sağlık hizmetlerini hala sağlık ocağında görüyor. Ciddi durumlarda ise vatandaşımız 65 kilometre uzaktaki Adapazarı‘na götürülmek zorunda kalıyor. İnşallah yapımına başladığımız hastaneyi iktidara geldiğimizde faaliyete geçireceğiz. Başbakan‘ın Sakarya‘da 3 kere söylediği ama yapılmayan açılışı biz yapacağız” diye konuştu.

İlçedeki yayla evleri ve turizm hakkında da değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “Taraklı‘da vatandaşlarımızın atalarından kalan ve çok uzun yıllardır kullanılan yayla evleri var. Ve maalesef bunlardan dolayı vatandaşımız pek çok kez ceza ile karşılanıyor. MHP iktidarında yaylalar hakkında gerekli düzenlemeleri yaparak buraları yıllardır işleyen sahiplerine devredeceğiz. Başta Taraklılı olmak üzere yayla hayatının olduğu ilçelerde yaşayan hemşerilerimiz bu dertten kurtulacak” diye konuştu.

İlçedeki turizm yatırımlarının son yıllarda arttığını ifade eden Erdoğan, MHP iktidarında Taraklı‘nın tam anlamıyla bir turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde çalışma yapılacağını söyledi.

Kaynak: İHA