‘Sırat‘ Alev Alev

Bursa‘nın Gürsu ilçesinde bir çiftlikte çekilen ‘Sırat‘ dizisinde senaryo gereği bir evin benzin dökülüp ateşe verilmesi, çevre sakinlerine heyecanlı anlar yaşattı.

Bir süredir Bursa‘da çekimleri devam eden, yapımcılığını Limon Yapım‘ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Murat Düzgünoğlu yaptığı ‘Sırat‘ dizisinin çekimleri son sürat devam ediyor. Dizinin son bölümü Gürsu‘da bir çiftlikte çekildi. Senaryo gereği evin benzin dökülüp ateşe verilmesi çevre sakinlerine heyecanlı anlar yaşattı.

Birinci bölümden itibaren dizide rol alan Bursalı oyuncular Mehmet Vanlıoğlu ve Hülya Kozan ise, dizinin her bölümünde heyecanın arttığını, seyircinin büyük bir merakla sonraki bölümü beklediğini söyledi.

Dizinin yeni bölümünde; başrol oyuncularından Nesibe (Perihan Savaş ), çektiği ızdıraplar yüzünden girdiği şeker komasından çıkamazken, söylediği son sözleri duyan Topal Salih (Burak Altay), babasının Galip (Rutkay Aziz) olduğunu öğrenince çılgına döner ve ne yapacağını bilmez bir halde sığıntı gibi yaşadığı evi ateşe verir.

Kaynak: İHA