Sağlık-Sen‘de Görev Değişimi

Sağlık-Sen Genel Başkanlığı‘ndan milletvekilliği adaylığı nedeniyle ayrılan Mahmut Kaçar‘dan boşalan göreve Genel Sekreter Metin Memiş seçildi.

Tüzük gereği yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan seçim sonucu Metin Memiş başkanlığındaki Sağlık-Sen yönetimi şöyle oluştu:

"Semih Durmuş (Genel Sekreter), Murat Özdemir (Teşkilat Sekreteri), Mustafa Örnek (Mali Sekreter), Fatih Kocur (Basın ve İletişim Sekreteri), Mustafa Kulluk (Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri) ve Menderes Turbay, (Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri)."

Kamu çalışanları sendikalarının üye sayılarının belirlendiği 15 Mayıs 2011 tarihinde Sağlık-Sen‘in son 3 yıllık başarısını tekrarladığını belirten Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş yine Türkiye‘nin en çok büyüyen sendikası olacağını söyledi. Memiş, "Sağlık-Sen teşkilatı, en az 150 bin üye gücüyle Sağlık-Sen‘i toplu sözleşme masasına taşıma hedefi içinde gece gündüz çalışmaktadır. Kamu çalışanlarına toplu sözleşme hakkını getiren bir sendika olma onurunu, toplu sözleşme masasına oturan en büyük taban

gücüyle oturma hedefimize ulaşarak taçlandıracağız" dedi.

Kaynak: İHA