Mhp, Gaziantep‘te Aday Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Gaziantep‘te aday adaylarını basına tanıttı.

Grand Otel‘de düzenlenen tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin seçim mesajının ardından MHP Gaziantep İl Başkanı Tayfun Aygın bir konuşma yaptı. Aygın, Haziran ayında yapılacak genel seçimde MHP‘nin tek başına iktidarı hedeflediğini belirterek, "Partimiz tüm Türkiye‘de olduğu gibi Gaziantep‘te de halkın teveccühünü alıyor. Aday adaylarımız, sıralamadaki yerleri ne olursa olsun, birinci sıra adayları gibi çalışacaklarına söz verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Teşkilat olarak her adaya eşit şekilde destek olacaklarını kaydeden Aygın, "Aday adaylarımız da MHP disiplini içerisinde davranmak durumundadırlar. Biz teşkilat olarak her zaman kendilerinin yanlarında olacağız. Allah, onların ve milletimizin yolunu açık etsin" diye konuştu.

İl Başkanı Tayfun Aygın‘ın konuşmasının ardından MHP‘den Gaziantep milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulunan 26 aday kendisini tanıttı.

MHP‘nin aday adayları ise şu isimlerden oluştu:

"Abdullah Bilgiç, Ahmet Karaduman, Ali Gürsel, Ali Özdemir, Aybüken Yıldırım, Behiç Şahin, Bekir İnci, Cuma Kaymakçı, Cüneyt Ayata, Davut Karabacak, Dündar Yahnici, Figen Yetkin, Gürkan Tural, Hanifi Tiryaki, Hasan Hüseyin Sünbül, Hasan Örel, Hasan Özdemir, Hüseyin Söğütçü, Kemal Tuna, Mehmet Yavuz, Mustafa Kızıklı, Ökkeş Karagöz, Ömer Yılmaz, Ülkü Kanbur, Volkan Kılıçoğlu ve Yusuf Yıldızgil."

Kaynak: İHA