Aydın’Da Yılın Hekimi Adnan Akçam

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve personelleri tarafından Aydın‘da yılın hekimi seçilen, ancak ‘‘14 Mart Tıp Bayramı‘‘ dolayısıyla İstanbul’da düzenlenen ‘‘Yılın Doktoru‘‘ ödül törenine rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Aydın Devlet Hastanesi Nöroloji Hekimi Uzman Dr.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve personelleri tarafından Aydın‘da yılın hekimi seçilen, ancak ‘‘14 Mart Tıp Bayramı‘‘ dolayısıyla İstanbul’da düzenlenen ‘‘Yılın Doktoru‘‘ ödül törenine rahatsızlığı nedeniyle katılamayan Aydın Devlet Hastanesi Nöroloji Hekimi Uzman Dr. Adnan Akçam için Aydın Devlet Hastanesi‘nde tören düzenlendi. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’un da katıldığı törende yılın hekimi seçilen Adnan Akçam, ödülünü Valis Coş’un elinden aldı.

Uzman Dr. Adnan Akçam’a bugüne kadar sağlık alanında verdiği güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini belirten Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, “Aydın‘da bin 700 civarında hekim arkadaşımız var. Bunların içinde de Adnan Hocamızı örnek alarak şevkle, heyecanla, aşkla çalışan hekimlerimiz muhakkak ki vardır. Var olduğunu da biliyoruz. Onlara da teşekkür ediyoruz. Ama ödül bir kişiye veriliyor. Bu nedenle hem kendi kişisel yaşamındaki, hem meslek hayatındaki gösterdiği üstün başarılarından ve özverili çalışmalarından ötürü bu ödülü Adnan Hocama takdim ediyoruz” diyerek ödülünü Dr. Adnan Akçam’a takdim etti.

Kaynak: İHA