Sp İzmir’De Seçim Hazırlıı İçin Buluştu

Seçim hazırlıkları kapsamında il yönetim kurulu, ilçe yönetim kurulları ve mahalle temsilcileriyle biraraya gelen SP İzmir Teşkilatı, çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Seçim hazırlıkları kapsamında il yönetim kurulu, ilçe yönetim kurulları ve mahalle temsilcileriyle biraraya gelen SP İzmir Teşkilatı, çalışmalarını yoğunlaştırdı. İsmet İnönü Kültür Merkezi‘ndeki toplantıda SP Genel Başkan yardımcıları Birol Aydın "Teşkilat Modeli", Latif Öztek "Siyasi Rakiplerin Stratejileri", eğitimci Muhittin Yıldırım ise "Millî Görüş’ün Temel İlkeleri" konularını anlattı. Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç’ın evsahipliği yaptığı toplantıya 700 partili katıldı.

SP Genel Başkan Yardımcısı Aydın, böyle hazırlık toplantılarının bundan sonraki çalışmalar açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Aydın, genel seçimre kısa bir süre kaldığına dikkat çekerek, çalışmalara dört koldan sarıldıklarını dile getirdi. 17 Ekim 2010 kongresinden sonra SP‘nin büyük bir çıkış yakaladığını savunan Birol Aydın, "Kasımda il, aralık ayında ilçe, bu yıl ocak ayında da mahalle düzeyinde kadrolarımızı tamamladık. Başmüşahit toplantılarıyla teşkilatlarımızı çelikleştirdik. Teşkilat toplantılarımızla da seçimden zaferle çıkmanın azim ve gayretini bir kez daha ortaya koyacağız. Bu toplantımızla seçim çalışmalarımız yeni bir ivme kazanacaktır. Girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. İnsanımıza kurtuluşun tek çaresini anlatacağız. Bu seçim, teşkilatımızın gayretli çalışmaları ve milletimizin teveccühüyle partimizi iktidara taşıyacaktır." dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Öztek ise, "Bir avuç azınlığın mutluluğu için ırkçı emperyalizm tarafından sömürülen insanlığın, Millî Görüş‘e her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Savaşlar, işgaller, göçler, sömürü ve tahakkümle adeta yeniden ortaçağ karanlığına doğru sürüklenen insanlık, SP‘nin iktidarıyla kurulacak yeni bir dünyayı beklemektedir. İnsanlığın kurtuluşu, sömürü yerine Adil Düzen‘i benimseyen SP’nin iktidara gelmesine bağlıdır.” şeklinde konuştu.

Eğitimci Yıldırım da şahsi ve toplumsal çalışmalarda teşkilat bilinci ve disiplininin önemini vurguladığı konuşmasında, duyarlı ve devamlı çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.