Okulun Hem Öğretmeni, Hem De Müdürü

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, bu yıl açılan 58 öğrenci mevcutlu Anadolu Öğretmen Lisesinde müdür olarak atanan Hüseyin Çapar’ın dışında başka öğretmen bulunmuyor.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle öğretmen ihtiyacının ilçedeki diğer okullardan karşılandığını ifade eden Hüseyin Çapar, görev alan öğretmenlerin özverili çalışmaları neticesinde okuldaki eğitim başarısının ülkenin birçok ilinin üstünde olmasının kendileriyle birlikte öğrencilerle velileri mutlu ettiğini bildirdi.

Anadolu Öğretmen Lisesinin ilçede yeni açılmasına karşın eksikliklerin giderilmesi açısından tüm vatandaşların kendilerine maddi ve manevi destek sağladığını ifade eden okul müdürü Hüseyin Çapar, amaçlarının ilçedeki eğitimin kalitesini yükseltmek olduğunu kaydetti.

Öğrencilerinin hem öğretmeni hem de müdürü Hüseyin Çapar, eğitime en büyük destekçilerden birisinin de 2 dönemdir ilçede direksiyonun başında bulunan Belediye Başkanı Ahmet Torun olduğunu söyledi. Çapar,” Desteklerinden dolayı eğitim sevdalısı Pazarlar halkı ile protokolüne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA