Mhp‘de İlk Kadın Aday Adayı Goncagül Çelebioğlu:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya‘da ilk kadın milletvekili aday adayı Goncagül Çelebioğlu, başvuru dosyasını MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız‘a verdi.

MHP‘de düzenlenen bir programla milletvekili aday adaylığı dosyasını veren MHP Malatya‘da ilk kadın milletvekili aday adayı Goncagül Çelebioğlu, "12 Haziran 2011 tarihinde demokrasinin olmazsa olmazlarından olan milletvekili genel seçimleri için, sandık başına gidilerek, çok önemli bir görev yerine getirilecek.

Yapılacak seçim sadece sizlerin nasıl temsil edileceğinizle ilgili değil, aynı zamanda ülkemizin ve Malatya‘mızın geleceğinin nasıl şekilleneceğiyle de ilgili.

Türkiye ve Malatya‘mızın sorunlarının çözümünde birinci derecede yetkili olacak Malatya milletvekillerini seçeceğiz" ifadelerini kullandı.

1992 yılından beri , Milliyetçi Hareket Partisi, Ülkü Ocakları ve Milliyetçi-Ülkücü sivil toplum kuruluşlarının aktif üyesi olduğunu söyleyen Çelebioğlu, "Özel sektörde yöneticilik ve kamuda görev yaptım. Uluslararası kuruluşlar ve sivil toplum bünyesinde yaptığım çalışmaların tecrübesi ve birikimiyle, Malatya ilimize milletvekili olarak daha iyi hizmetler yapabileceğim inancındayım. Ben Malatyalıları ve Türk kadınını TBMM‘de etkin temsil etmek için hizmet yarışında varım diyorum" dedi.

Kaynak: İHA