Huzurevlerine Özel Sektör Desteği

Makro Market ve Nestle işbirliğiyle huzurevlerini kapsayan sosyal bir proje hayata geçirildi.

Makro Market ve Nestle işbirliğiyle huzurevlerini kapsayan sosyal bir proje hayata geçirildi. Ankara, Konya ve Kayseri‘deki huzurevlerinin sosyal yaşam ortamlarını yeniden düzenleyen Makro Market ile Nestle, Yaşlılar Haftası‘nda yeni yaşam alanlarını hizmete açtı. Ankara Keçiören Belediyesi Huzurevi, Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Huzurevi‘nden canlı yayınla yapılan açılışlarda, yaşlıların bulundukları huzurevlerindeki sosyal yaşam alanları yenilerek daha aktif hale getirildi.

    Açılış töreninde konuşan Makro Market Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, ulvi bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Songör, "İşadamları iş yapmaktan büyük heyecan duyar. Ancak İnsanı kapsayan hizmetler bu heyecanı daha da artırır. Amacımız toplumun aidiyet duygusunu kazanmak." dedi.

    Songör, Makro Market olarak daha önce de birçok sosyal projelere öncülük yaptıklarını da sözlerine ekledi. Proje ortaklarından Nestle Müdürü Önder Bescelli de bu tür sosyal projelerde yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, projeye Nestle ürünlerinden alan müşterilerin de destek sağladığını kaydetti. Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler de sosyal sorumluluk projelerinin önemine değinerek, devletin dışında gerek sivil toplum kuruluşları gerekse şirketlerin desteğinin rolünün büyük olduğunu ifade etti. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da sosyal ve kültürel projelerde işbirliklerinin devam etmesi gerektiğine dikkat çekerek, yerel yönetimler olarak bu projelere öncülük yapılması gerektiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Konya ve Kayseri‘den yapılan canlı bağlantılarla huzurevlerindeki çok amaçlı salonların yenilenmiş hali hizmete açıldı.

    Açılışların ardından Makro Market Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, Nestle Müdürü Önder Bescelli, Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler ile Belediye Başkanı Mustafa Ak, huzurevini dolaşarak yaşlıların hem haftasını kutladı hem de onlarla sohbet etti.