Gazateciler Çamura Takıldı

Batman‘daki yerel ve ulusal basın mensupları haber için gittikleri Sason ilçe yolunda çamura takıldı. Araçla dağa çıkmaya çalışan gazeteciler çamura saplandı. Yardıma gelen 3 araçta mahsur kalınca devreye traktörler girdi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Batman muhabiri Şükrü Yıldırım, Doğan Haber Ajansı (DHA) Batman muhabiri Reşat Yiğiz, Cihan Haber Ajansı muhabiri Medeni Akbaş, NTV Batman Muhabiri Murat Malgir ve Akşam gazetesi Batman temsilcisi Şehmus Ustabaşı, Sason ilçesine Korucuların Nevruz kutlaması etkinliklerini haber yapmak istedi. Sason ilçe merkezinde Sason Korucular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Nevruz etkinliğini takip eden ve daha sonra kırsalda görev yapan korucuların kutlamalarını haber

yapmak için araçlarla dağa çıkmaya çalışan muhabirler, dağ eteğinde çamura saplandı. Muhabirlerin uzun uğraşı sonucunda çamurdan kurtarılamayan aracı çıkarmak için yardım istendi. Sason ilçe merkezinden yardım için gelen araç da çamura saplanınca traktör çağırıldı. Uzun süren uğraşlar sonucunda kurtarılan araçlardan sonra muhabirler dağa çıkamadan Batman merkeze döndü.

Kaynak: İHA