Türkiye‘deki Engelliler Gaziantep‘te Buluştu

Türkiye‘nin 26 kentinden Gaziantep‘e gelen engelliler, kendileri için hazırlanan programda doyasıya eğlendi.

Med Gold Otel‘de düzenlenen programa Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile çok sayıda engelli katıldı. Engelsiz Yürekler Gaziantep buluşmasını organize eden ve programın açılış konuşmasını yapan Güneş Gazetesi Haber Müdürü Ramazan Taşkın, bu etkinliğin gerçekleşmesi için destek veren Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu‘na teşekkür etti. Taşkın, diğer illerden gelen engellileri Gaziantep‘in tarihi ve kültürel yerlerini gezdirdiklerini söyledi.

“Aslında hepimiz birer engelli adayıyız, buradan çıktıktan sonra başımıza bir şey gelmeyeceğinin garantisi yok” diyen Vali Süleyman Kamçı, engelliler için her türlü hizmeti sunmakla görevli olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Folklor ekibi tarafından hazırlanan dans oyunları gösterisiyle devam eden programda engelliler gönüllerince eğlendi.

Kaynak: İHA