Alaaddin Müzikaline Destekler Devam Ediyor

Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali, gala hazırlıklarını sürdürürken müzikale destek vereceklerini açıklayan Uğur Outlet Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Karakullukçu, provalarda oyuncuları ziyaret ederek Genel Koordinatör Çağla Özer‘den bilgi aldı.

Gala hazırlıkları devam eden Shazili Hazır Türk Kahvesi ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali‘ne Uğur Outlet Alışveriş Merkezinden de destek geldi. Sanatsal faaliyetlerin daima yanında yer alacaklarını ifade eden Uğur Outlet Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Karakullukçu, “Gaziantep kültürel yapısıyla olduğu kadar Cumhuriyet döneminde de Türkiye‘nin ve dünyanın en önemli kentleri arasında yer almıştır. Kültürel faaliyetler kentlerin vizyonlarını dünyaya açan en önemli kimliklerdir. Gaziantep‘te sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin gelişmesi ve devamlılık göstermesi yeni yetişen neslin sanatla iç içe büyümesini sağlar. 2011 yılının en önemli sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikali çocuk odaklı birçok özelliği olan ve kamuoyunun yakından takip ettiği,. Gelecekte de birçok sanatsal etkinliğe ilham kaynağı olacak önemli bir projedir. Çocuk odaklı hayır kuruluşlarına destek amacıyla çok değerli bakanlarımız, Sayın valimiz, sayın belediye başkanlarımız ve birçok kurum ve kuruluşun desteklediği bu projede yer almak bizleri mutlu etmiştir. Anne, baba ve çocukların bir arada sahne aldığı önemli bir çalışma. Çocuklarımızın yeteneklerini keşfederek onları bu alanlarda geliştirebilmek için bu tür projeler büyük önem taşımaktadır” dedi.

2 Nisan 2011 tarihinde galası yapılarak sahne startı alacak olan Alaaddinin Sihirli Lambası Müzikaline sürekli destek olacaklarını da kaydeden Karakullukçu, “Müzikalde hedeflenen 50 bin çocuk kitlesine ulaşılmasında bizlerde gerekli desteği yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA