Hazinedar Rekor Peşinde

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Türkiye Değişim Hareketi’ni partiye dönüştürmekten vazgeçip CHP’ye katılmasının ardından yardımcısı ve avukatı Murat Hazinedar, bağımsız olarak siyaset çalışmalarını sürdürüyor.



Memleketi Ordu’da tüm ilçeleri gezerek seçimlere hazırlanan Hazinedar, 12 Haziran’daki seçimlerde ’Türkiye rekoru’ kırmak istediğini söyledi. Seçim çalışmaları sebebiyle geldiği İkizce ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Murat Hazinedar, ilçedeki kahvehaneler başta olmak üzere Muhtarlar Derneği, AK Parti, CHP ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yol haritası hakkında bilgi veren Hazinedar, "Ordu’da değişimin gücünü ortaya koymak istiyoruz. Rotamızı halkımızın iradesi ve inancı

belirleyecek. Ordu’nun tüm ilçe ve beldelerini geziyoruz. Siyasetten yol haritamızı halkımızın isteği doğrultusunda 25 Mart’ta belirleyeceğiz" dedi.

"HEDEFİMİZ 100 BİN OY"

12 Haziran’da yapılacak seçimlerde aday olması beklenen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Hazinedar, "Aziz milletimize hizmet etmek için yollara düştük. Ordu’nun 19 ilçesi ile birlikte tüm beldeleri ziyaret ederek buradaki hemşehrilerimizle görüşüyor, dertleşiyoruz. Halkımızın bize Türkiye Değişim Hareketi ile başlayan ilgi ve teveccühü artarak devam etmekte. Biz siyaseti halkımızla birlikte yapmak istiyoruz. Halkımızın istek ve talebi doğrultusunda milletvekilliği adaylığımızın kararını vereceğiz.

Aslında bu kararı verecek olan biz değil, bu millet olacak. Aziz milletimiz ne derse biz o yönde yol haritası belirleyeceğiz. Hedefimiz milletvekili olarak Ankara’ya gitmek değil, Ordu’dan Ankara’ya güçlü bir köprü kurmaktır. Bunu da halkımızla birlikte başarmak istiyoruz. Ordu’dan milletvekili seçilebilmek için 45 bin oya ihtiyaç var. Ancak bizim hedefimiz milletvekili seçilecek kadar oy almak değil, 100 bin oy alarak Türkiye rekoru kırmaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA