Genç Girişimcilerin Sertifika Heyecanı

SATSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayan 60 girişimci sertifikalarını aldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Konferans Solanunda gerçekleştirilen sertifika törenine SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSKEB Müdürü İsmet Yılmaz, SATSO üyeleri ve genç girişimciler katıldı.

Sertifika töreninde konuşan KOSGEB Müdürü İsmet Yılmaz Girişimciliğin önemine değinerek Sakarya’da yeni girişimcilerin yetişmesi için her zaman hür türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Girişimcilik projelerinin devam edeceğini ve gerekli desteklerin verileceğini söyleyen Yılmaz, sertifikalarını alan genç girişimcilere güvendiğini ve başarılarının devam etmesi dileklerini temenni etti.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ ise imzalanan işbirliği protokolü ile gençlere iş imkanı sağlanmasında katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Altuğ Sakarya’da gençlere iş imkanı sağlayacak projelere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından genç girişimcilerin sertifikaları SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, KOSGEB Müdürü İsmet Yılmaz ve törene katılanlar tarafından verildi.

Kaynak: İHA