Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK)

Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK). Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK) TIKLA. Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK) tıklayınız. İşte Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK)...

Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK)
12 Şubat tarihinde MEB tarafından yapılan Ehliyet sınavı sonuçları bugün itibariyle açıklandı. Ehliyet sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar İnternet başında sonuçlarını rahatlıkla öğrenebilirler. 12 Şubat Ehliyet sınav sonuçlarını öğrenen adaylar Ehliyet sonuçlarını öğrenir öğrenmez sürücü kurslarını arayarak direksiyon sınavının tarihini merakla bekliyorlar. Ehliyet sınav sonuçlarını öğrenen Ehliyet almak isteyen adaylar üç ayrı sınavdav 70 ve üzeri sonuç almaları taktirde. Direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar. Direksiyon sınavından'da 70 ve üzeri almaları taktirde Ehliyet almaya hak kazanacaklar..

EHLİYET SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ehliyet sınavı'ndan Motor, İlk yardım ve Trafik sınavlarından her hangi birinden ve ya bir kaçından başarılı olamayan adaylar Meb'nın belirlediği tarihte telafi sınavına girecekler. Başarılı olan adaylar direksiyon sınavını beklememek için şimdiden direksiyon kursu almalarında fayda görümektedir. 12 Şubat Ehliyet sonuçlarını merakla bekleyen adaylar Ehliyetlerine kavuşmak için bir adım daha yaklaştılar...


12 Şubat tarihinde Motor, İlk yardım ve Trafik bilgisinden 3 ayrı sınava giren adaylar Direksiyon sınavına hak kazanmaları için bu üç sınavdan en az 70 puan alması gerekiyor. Meb 12 Şubat tarihinde yaptığı Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklayacak büyük merakla bekleyen adaylar sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyor. MEB tarafından açıklanacak olan 12 Şubat Ehliyet sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz MEB ile aynı anda beyazgazete.com adresinden öğrenebilirsiniz...

12 Şubat ehliyet sınav soruları ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce açıklanmıştı. Şimdi ise binlerce vatandaşın ehliyet almasını sağlayacak 12 Şubat ehliyet sınav sonuçları MEB ile aynı anda beyazgazete.com adresinden öğrenebileceksiniz.

12 Şubat tarihinde MTSK sınavına giren adaylar sonuçlarını öğrenmek için sürekli bilgisayar karşısında bekliyor. 12 Şubat Ehliyet sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz aktif linklere tıklayarak sonuçlarınızı TC no ile öğrenebilirsiniz...12 Şubat Ehliyet sınav sonuçları burada! İşte 12 Şubat Ehliyet sınav sonuçları...

12 Şubat tarihinde yapılan Ehliyet sınav soruları ve cevapları MEB tarafından açıklandı. 12 Şubat Ehliyet sınavı soruları ve cevapları için tıklayınız. 12 Şubat Ehliyet sınavı soruları ve cevaplarını öğrenmek isteyen adaylar beyazgazete farkıyla rahatlı bilgisayarlarına indirebilir , doğrularını veyanlışlarını tespit edebilirler. 12 Şubat Ehliyet sınavı soruları ve cevaplarnı indirmek için aktif olan linkleri tıklayarak foto galeri şeklinde çok rahat indirmeniz mümkündür. Sitemizde 12 Şubat Ehliyet sınavı soruları ve cevaplarıher sınıfın ayrı olarak yapılan galerini tıklayarak doğru sını sorularını ve cevaplarını rahatlıkla bulabilirsiniz...

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İşte 12 Şubat Ehliyet sınavı soruları ve cevapları...

Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK) A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK)B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK)C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK)F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı TIKLA
Ehliyet Sınav sonuçları 2011 sonuç açıklama sistemi (MEB MTSK)H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı
TIKLA



12 Şubat ehliyet sınav soruları ve cevapları için bu sayfamızı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

İstanbul Kağıthane'de motorlu taşıtlar sınavında sahtekarlık yaptıkları iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kağıthane Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, motorlu taşıtlar sınavı sonrasında geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Operasyonda, Kağıthane'de bulunan özel bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapan ve sınav sorularını merkezi sınav sisteminden aldığı iddia edilen Mahmut K. (63) ile bu soruların cevaplarını para karşılığı cep telefonuyla diğer sürücü adaylarına verdikleri iddia edilen 7 sürücü adayı gözaltına alındı.

Dünkü sınavdan önce soruların cevaplarını aldıkları tespit edilen ve gözaltına alınan Mevlüt K. ve Berat Nadi B. adlı sürücü adaylarının, cevapları Mahmut K. ve Özer C'den, 2 bin TL karşılığında aldıklarını söyledikleri öğrenildi.

Yıldız U, Nail B, Cüneyt E. ile Osman Y. de bugün girecekleri sınav öncesi cep telefonlarına cevap anahtarının gönderildiğinin tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı.

Polis yetkilileri, Cumhuriyet Savcısı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında olaya karışan ve sürücü kursu sahiplerinin de aralarında bulunduğu 20 kişinin arandığını bildirdi.

Kaza tespit tutanağı, alkollü ve ehliyetsiz sürücü bırakmadı

1 Nisan 2008'de hayata geçirilen 'maddi hasarlı kazalarda sürücülerin kendi aralarında anlaşarak tutanak düzenlemesi'ni öngören uygulama, ehliyetsiz ve alkollü sürücü bırakmadı.

Ehliyeti olmayan ve alkollü bir şekilde araç kullanarak maddi hasarlı kazalara karışan sürücülerin, başkasının ehliyetini kullanarak tutanak düzenlediği belirtiliyor. Özellikle trafik polislerinin iş yükünü hafifletmek ve trafik akışının engellenmesini önlemek amacıyla yürürlüğe konulan trafik kaza tespit tutanağı uygulaması, bazı sürücüler tarafından suistimal ediliyor.