Chp İlçe Başkanları Toplandı

CHP Kayseri ilçe başkanları, İl Başkanı Ayhan Gülsoy başkanlığında toplanarak, seçim öncesi hazırlıkları görüştü.

İl Başkanlığında yapılan ve il yöneticileri ile ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda ilçe başkanlarına hitaben bir konuşma yapan İl Başkanı Ayhan Gülsoy, en kısa zamanda ilçe ve köy gezilerine başlayacaklarını belirterek, seçim öncesi özellikle sandık görevlilerinin eksiksiz olarak tamamlanmasını istedi. Her ilçenin kadın ve gençlik kollarını oluşturmasını, üyelerle sıcak temas içinde bulunmalarını ve köy, mahalle, esnaf ziyaretleri ile parti politikalarının anlatılmasını isteyen Gülsoy, “örgütümüzün temel direği olan ilçelerimiz seçim öncesi ve seçim sırasında ortaya koyacağı çalışmayla iktidar mücadelemizin öncü kuvvetleri olacaktır. Bizler de elimizden geldiğince ilçelerimizi ziyaret edecek, tüm yurttaşlarımıza partimizi anlatacağız” şeklinde konuştu.

CHP’nin tarım, hayvancılık gibi kırsal yörelerimizi ilgilendiren konularda sürekli yeni politikalar ürettiğine dikkat çeken İl Başkanı Gülsoy, CHP iktidarında mazot ve gübre fiyatlarının düşürüleceğini, üreticinin teşvik edileceğini vurgulayarak, "Partimizin bu politikalarını vatandaşlarımıza anlatacağız. AKP İktidarının tarım ve hayvancılığı yok ettiğini, çiftçiyi mazot ve gübre fiyatları ile borçlu duruma düşürdüğünü anlatacağız. Bunu anlatırken de en büyük görev ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize düşmektedir. Bu seçimin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu bilincindeyiz. Bu bilinçle, bugünden itibaren var gücümüzle seçime hazırlanacağız ve sandık görevlilerimizi eksiksiz belirleyeceğiz” dedi.

İlçe başkanlarının tek tek görüşlerini alan ve ilçelerin sorunlarını dinleyen CHP İl Başkanı Gülsoy, iktidar olabilmenin yolunun örgütlü, birlik ve bütünlük içinde durmadan çalışmaktan geçtiğini vurguladı.

Kaynak: İHA