Liyakat Derneği‘nden Eğitim Gecesi

LİYAKAT Derneği, Arena‘da düzenlediği "İzmir‘le Tanışma Gecesi" ile burs bekleyen gençlere umut oldu.

Aralık ayında İzmir‘in önde gelen 11 iş kadını tarafından kurulan Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği ilk projesi "İzmir‘le Tanışma Gecesi" ile gençlerin eğitim olanaklarının geliştirilmesine katkıda bulundu. Gecede konuşma yapan LİKAYAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi, gençlerin eğitim olanaklarını geliştirmek ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak adına yola çıktıklarını belirtti. Çalışmalarını bu kapsamda sürdüreceklerini bildiren Eskinazi, düzenledikleri gecenin eğitim

gönüllülerinin buluşma gecesi olduğunu vurguladı. Gecenin gelirinin Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı‘nın burs bekleyen ihtiyaç sahibi, başarılı öğrencilere aktarıldığını söyleyen Eskinazi, eğitime katkıda bulunan ve geceye destek olan tüm eğitim gönüllülerine teşekkür etti.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise, EBSO Vakfı olarak 2010-2011 Eğitim Öğretim döneminde 279 üniversite, 158 teknik lise olmak üzere toplam 437 öğrenciye burs verildiğini belirtti.

Gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ebru Akel yaparken, Ünlü modacı Ertan Kayıtken de "Mevsim, Şık Bahar" isimli kreasyonunu tanıttı. Düzenlenen defilede Tülin Şahin, Tuğçe Kazaz, Şenay Akay, Ece Sükan gibi ünlü mankenler yer aldı. Büyük beğeni ile izlenen kreasyon izleyicilerden tam not aldı.

Kaynak: İHA