Görele Emniyet Müdürlüğü’Nden Yemekli Ekip Otosu Kutlaması

Giresun’un Görele İlçe Emniyet Müdürlüğü‘ne Asayiş Büro Amirliği hizmetinde kullanılmak üzere yeni bir ekip otosu alındı.

Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım, amaçlarının, personelin çalışma şartlarını gerek fiziki yönden gerek araç takviyesi yönünden en yüksek seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi. Görele Bölge Trafik İstasyon Amirliği bahçesinde düzenlenen törene Görele İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Çanakçı İlçe Kaymakamı Murat Eren, Görele Garnizon Komutanı Binbaşı Tamer Yılmaz, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Cumhuriyet Başsavcısı Orçun Arılar, Hakim Yalçın Ökten, Hakim Oğuzhan Türkoğlu ile Hakim Seval Alaçam ve daire amirleri katıldı.

Törende konuşan İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım, İl Emniyet Müdürlüğü, 80 nolu Görele-Trabzon minibüs durağı, 187 nolu Kabaderesi Hastane-Fakülte minibüs durağı, 22 nolu Görele Giresun minibüs durağı ve 54 nolu Çanakçı Görele minibüs duraklarında çalışan şoförlerin katkıları ve Görele Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerini Güçlendirme ve Yaşatma Derneği‘nin aracılığı ile toplam maliyeti 22 bin liraya mal olan aracın Görele Emniyet Müdürlüğü‘ne katmanın mutluluğunu hep beraber yaşadıklarını ifade etti.

Yıldırım, “Amacımız, Görele Emniyet Müdürlüğü‘nde çalışan personelin çalışma şartlarını en iyi hale getirerek morel ve motivasyonlarını artırmak hem de Görele halkına kaliteli hizmet vererek artan memnuniyetini ve taktirlerini kazanmaktır. Yeni ekip otomuz teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yıldırım’ın konuşmasının ardından Görele Bölge Trafik İstasyon Amirliği bahçesinde törene katılan konuklara yemek ikram edildi.

Kaynak: İHA