Ardahan Belediye Başkanı Köksoy:

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Kentte yürütülen Belediye hizmetlerindeki sistemin tam manasıyla yürütüldüğünü ve Ardahan’ı güzel günlerin beklediğini söyledi.

Köksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan‘ın artık eski Ardahan olmadığını, şehrin her yönüyle geliştiğini söyledi

Belediye hizmetlerinin yürütülmesinde sistemin son derece önemli olduğunu ifade eden Köksoy ‘‘Bugün artık belediyede sistem tam manasıyla oturmuştur. Oturan sistemle birlikte çalışmalarda ilerleme ve kalite söz konusu. Bir yıl önce Ardahanlı belediye ile ilgili sorun ve sıkıntısı başkandan başka kimse ile paylaşmazken, bugün artık sorununu ilgili memur yada müdürle gideriyor. Buda demektir ki, belediye eskiye göre çok daha aktif ve bizi güzel günler bekliyor‘‘ şeklinde konuştu.

Ardahan‘daki gelişmelerin dışarıdaki vatandaşın da dikkatini çektiğini ifade eden Köksoy, ‘‘Biz içinde olmamızdan dolayı belki değişiklikleri çok fark etmiyoruz. Bir yıl öncesinde Ardahan‘a uğramış biri, bugün Ardahan‘ın çok daha farklı olduğunu söyleyebiliyor‘‘ dedi.

Kaynak: İHA