Torbalıspor‘da Güldoğan İle Yola Devam

Torbalıspor Kulübü‘nün 28 Ağustos 2010 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulundan sonra yönetim kurulu üyelerinin bazılarının istifa etmesi nedeniyle yönetimde zayıfladıklarını düşünen Başkan Sabit Güldoğan tekrar genel kurula giderek güven tazeledi.

SEÇİMLERE TEK LİSTE İLE GİRİLDİ

Kulüp binasında saat 16.30‘da başlayan olağanüstü kongrenin Divan Başkanlığını Torbalı Ticaret Odası Meclis Başkanı Abdulvahap Olgun yaptı. Takımın sezon başından bu yana geçirdiği maddi ve manevi sıkıntıları kongre üyelerine anlatan Başkan Güldoğan “Bu yeni dönemde yeni bir ruhla ve herkese barışık, şeffaf bir yönetim anlayışıyla takımımızı öncelikle kötü durumdan kurtarmak arzusundayız. Herkesin bize destek olmasını istiyoruz” diye konuştu. Güldoğan‘ın konuşmasının ardından divan başkanlığı tarafından kongre üyelerine sunulan Yönetim ve Denetleme Kurulu faaliyet raporları okunarak üyeler tarafından eski yönetim ibra edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Sabit Güldoğan‘ın kongreye sunduğu tek liste oybirliği ile kabul edildi.

YENİ YÖNETİMDE SÜRPRİZ İSİMLER VAR

Buna göre Torbalıspor‘un yeni dönemde Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine Sabit Güldoğan, Halit Çebi, Suat Akyol, Mustafa İpek, Mustafa Ezikoğlu, Kamil Efe, Tekin Bahçıvan, Kemal Uzun, İbrahim Çetin ve İlker Coşkun seçildiler. Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise Volkan Dülger, Mehmet Aktaş, Fadime Burcu Çengel getirildiler. Yeni yönetimin birkaç gün içerisinde toplanıp görev dağılımını yapması bekleniyor.

Kaynak: İHA