Ödemiş‘te Temiz Çevre İçin File Kullan Kampanyası

Ödemiş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen “yaşanabilir bir çevre için naylon poşete hayır” kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Ödemiş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen “yaşanabilir bir çevre için naylon poşete hayır” kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin Pazar yerlerinde yapılan file ve kesekâğıdı dağıtım faaliyetleri devam ediyor. Kampanyaya ara vermeden devam eden belediye ekipleri, son olarak Salı Pazarı‘nda file dağıtımı yaptı. Temizlik İşleri Müdürü Mehtap Çil, zabıta ekipleri ve temizlik işleri personeli ile birlikte vatandaşlara file dağıttı.

Mehtap Çil konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dünya çevre ile mücadele ediyor. Ülkemizin her tarafını ağ gibi saran naylon poşetler artık gün gelecek atacak yer bulamayacağız. Kazdığımız her yerden naylon poşet çıkacak. Çevre facialarına davetiye çıkartmadan gelin birlikte naylon poşet kullanımını asgariye indirelim. Bugün Salı pazarında 200 file ve 1500 kese kâğıdı dağıtımı ile hedefimiz çevre bilincini toplumun her kesimine ulaştırmak olacak” dedi. Vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan filelerin Ödemiş Belediyespor‘un renkleri olan kırmızı-lacivert olması dikkati çekti.

Kaynak: İHA