İbrahim Tatlıses‘in Sağlığının İyiye Gitmesi

Hastanede tedavisi süren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses‘in sağlığının iyiye gittiğini duyan Şanlıurfalı vatandaşlar, davul zurna eşliğinde halaylar çekerek sevinç gösterisinde bulundular.

İbrahim Tatlıses‘in iyileşmeye başladığı yönünde haberler duyan yüzlerce vatandaş sevinç gösterisinde bulundu. Balıklıgöl yerleşkesinde toplanan 100 kişilik bir grup, davul zurna eşliğinde Şanlıurfa Belediyesi önüne doğru yürüyüşe geçti. Sanatçının posterlerini açan ve Şanlıurfa Belediyesi önüne doğru yürüyüşe geçen kalabalık grup, "İbo sen bizim her şeyimizsin", İbo‘ya uzanan eller kırılsın" sloganları attı. Yüzlerce kişi, belediye önünde İbrahim Tatlıses‘e düzenlenen saldırıyı kınarken, yaşlısı, genci,

çocuğu herkes davul zurna eşliğinde halay çekti. Silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltı haberinin gelmesiyle Şanlıurfalılar sevince boğuldular.

Yaklaşık 1 saat süren sevinç gösterisinin ardından grup hastanede tedavi altında olan İbrahim Tatlıses‘in eski sağlığına tekrar kavuşması için dua etti. Grup daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.

Kaynak: İHA