Hakkari‘den Tatlıses‘e Sevgi Mesajı

Hakkarili bazı kadınlar, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses‘in bir an önce sağlığına kavuşması için onun şarkıları eşliğinde tandırda ekmek pişirip dağıttı.

Sümbül Mahallesi‘nde ikamet eden Duman ailesi, halen hastanede yaşam savaşı veren İbrahim Tatlıses‘in bir an önce iyileşip sağlığına kavuşması için 2 torba un alarak tandır evine getirdi. Kadınlar ekmek yaparken sanatçının, "Vur gitsin beni" şarkısı eşliğinde ekmek pişirdi. Pişirilen ekmekler, tandır başında bulunan Hakkarili ses sanatçısı Hikmet Orhan tarafından paketlenerek mahalle sakinlerine dağıtılmak üzere çocuklara teslim edildi. Çocukların kapı kapı dolaşarak ekmek dağıttığı aileler de sanatçı

için dua etti.

Tandırda ekmek pişiren Saniye, Nuriye ve Piroze Duman isimli kadınlar, İbrahim Tatlıses‘in bir an önce iyileşmesi için dua etti. Duman ailesinin Iraklı gelini Piroze Duman ise, ülkesinde Tatlıses‘in çok sevildiğini ve onun şarkıları ile oturup kalktıklarını ifade ederek, iyileşmesi için Duman ailesi olarak tandırda ekmek pişirip dağıttıklarını söyledi.

Sanatçı Hikmet Orhan ise, Tatlıses‘in vurulduğunu televizyonlarda duyunca çok üzüldüklerini belirtti. Orhan, "Mahallemizdeki Duman ailesinin Tatlıses için tandırda ekmek pişirdiğini öğrendim. Ben de tandıra gelip ekmekleri paketleyerek mahalle sakinlerine dağıtmak üzere çocuklara teslim ettim. Tek dileğim sanatçının sağlığına kavuşmasıdır" dedi.

Medrese Mahallesi esnafından Servet Değirmenci de sanatçının vurulduğuna çok üzüldüğünü belirtti. Değirmenci, mahalle aralarında dolaşan vatandaşlarla yanında bulunan esnafa çikolata ikram ederek sanatçının iyileşmesi için dua etmelerini istedi.

Kaynak: İHA