Aday Adaylarına 24 Saat Yetmez Oldu

12 Haziran günü yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi Aydın’da aday adayları kapı kapı dolaşıp kendilerini tanıtmaya ve projelerini partililere anlatmaya çalışıyor. 24 saatin yetersiz geldiği günleri yaşayan aday adaylarının faaliyetleri sayesinde ilçe beldelerde de hareketlilik yaşanmaya başladı.

AK Partili bayan aday adaylarından Serpil Şahbudak, adaylık müracaatının hemen ardından başladığı ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Ekibiyle birlikte kapı kapı dolaşıp kendisini tanıtan ve öğretmen olması nedeniyle pek çok yerde öğrencileri ile de karşılaşan aday adayı Serpil Şahbudak, İsabeyli Beldesine giderek Belediye Başkanı Kuvvet Erim ve AK Parti Belde Başkanı Ahmet Acaroğlu’nu ziyaret etti. Parti yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Şahbudak projelerinden söz etti. AK Partili aday adayı Serpil Şahbudak daha sonra Söke Sazlı Beldesi‘ne giderek Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir’i ziyaret edip partililerle bir araya geldi.

Daha sonra Didim’e geçen bayan aday adayı Serpil Şahbudak, Didim İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek İlçe Başkanı Abdürrahim Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Kaynak: İHA