13 yıllık husumet

İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırının ardından gözaltına alınan ve bir numaralı zanlı olarak gösterilen Abdullah Uçmak'ın ünlü sanatçıyla olan husumeti tam 13 yıl öncesine dayanıyor.

13 yıllık husumet
Tatlıses suikasti- gözaltılar ve hastane süreci (Son Detaylar)

Uçmak 1998 yılından itibaren ünlü şarkıcı ile kavgalı. Bu İkili aralarında yaşanan gerginliği bitirmek için bir zamanlar barış yemeği yemiştiler ama o yemek sadece görüntülerde kaldı.

Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin emniyet güçleri 25 farklı noktaya baskın yaptı ve aralarında Abdullah Uçmak'ın da bulunduğu 20 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyette sorgulan 6 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İbrahim Tatlıses'e yönelik yapılan silahlı saldırıda, Abdullah Uçmak'ın doğrudan ilgili olduğu yolundaki delillerin yeterli olduğunu söyledi.

Bu açıklamanın ardından bir numaralı zanlı Abdullah Uçmak kaldı. Avukatı Ekrem Demirel aracılığıyla açıklama yapan Uçmak, ele geçirilen silahın kendisine ait olmadığını, saldırıyı geçmişte Tatlıses ile aralarında yaşanan husumetten yararlanmak isteyenlerin yapmış olabileceğini söyledi.

Bu yaşananların ardından İbrahim Tatlıses ile silahlı saldırıya ilişkin gözaltında bulunan Abdullah Uçmak'ın barış yemeği görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, İbrahim Tatlıses ile Abdullah Uçmak, gayet samimi görüntüler sergilerken, Uçmak'ın Tatlıses'e karpuz yedirdiği de görülüyor.

Tatlıses görüntülerde, " Karpuzumuzu yiyoruz tatlı yiyip tatlı konuşuyoruz" desede son yaşanan saldırının ardından bu yemeğin ikili arasındaki buzları eritmeye yetmediğini ortaya çıkardı.