Torba Yasa Darende‘de De Anlatıldı

Kamuoyunda ‘torba yasa‘ olarak bilinen ve birçok borcun yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlenen 6111 sayılı kanun hakkında Malatya‘nın Darende ilçesinde vatandaşlara bilgi verildi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonu‘nda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Darende Mal Müdürü Ayşegül Akay Öz, ilçedeki muhasebeciler, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Malatya Defterdarlığı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürü Ahmet Tecimen yasanın kapsamı hakkında genel bilgiler vererek; "Böyle bir fırsatı yakalamak her zaman mümkün olmayabilir, esnaflarımız başta olmak üzere bu kolaylıktan şartları tutan tüm vatandaşlarımız yararlanabilecektir" dedi.

Vergi Denetmenleri Aşır Acar ve Serdar Ersoy da kapsama giren alacaklar hakkında bilgiler vererek sunumlarıyla sağlanacak ödeme imkanlarını dile getirdi.

Kaynak: İHA