Kütahya Valisi Çiftçi, Simav‘Da İncelemelerde Bulundu

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Simav ilçesini ziyaret etti.

Kütahya Valisi Çiftçi, Simav‘Da İncelemelerde Bulundu
Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Simav ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Kasım Karahan ile kurum ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Çiftçi, ilk olarak kaymakamlığa gitti. Ünal’dan bilgi alarak bir Kütahya çinisi hediye eden Çiftçi, pazar esnafını gezmesinin ardından belediyeye geçti. Başkan Karahan’a da bir Kütahya çinisi hediye eden Vali Çiftçi, Simav merkez, belde ve köy muhtarlarının toplantısına da katıldı. Toplantıda muhtarlar göl arazisi probleminin çözülmesi, sulama göletleri projelerin tamamlanması, arıtma tesisleri yapılması ve Simav-Dağardı-Bursa karayolu problemlerin çözümü için destek istedi.

Daha sonra Eynal seracılarını ziyaret eden Vali Kenan Çiftçi, tescilli Simav Eynal domates seracılığının 500 dönüm olarak faaliyet göstermesini istedi. Seracılar ise soğuk su kaynağı ihtiyacının karşılanması halinde bunun mümkün olabileceğini söyledi.

Ardından Dumlupınar Üniversitesi‘ne giderek öğrencilerin sıkıntılarını dinleyen Vali Çiftçi ve beraberindeki heyet, Simav‘de geçen hafta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğrenci Canan Şahinkaya (20) için arkadaşları tarafından düzenlenen lokma hayrına katıldı ve başsağlığı diledi. Aynı kazada Bahri Yıldız (20), Ayşegül Sel (20) ve Berrin Aksoy (19) isimli öğrenciler ise yaralanmıştı.