Kütahya Esnaf Ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit:

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit’i makamında ziyaret etti.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’un Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit’i ziyaretlerinde Marangozlar Odası Başkanı Muammer Sağlam ve Çiniciler Odası Başkanı Sadık Erilbaylı da hazır bulundular. Ziyarette Kütahya ve Pazarlar İlçe esnafının sorunları görüşüldüğü bildirildi.

Ziyaret sonrasında Açıklama yapan Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, “Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’un ziyareti bizleri son derece memnun etti. Pazarlar İlçesine yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz ve takdir etmekteyiz. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları olarak yılbaşından itibaren uzaktan bilgi işlem sistemi hayata geçirilmiştir. Türkiye’de ilk uygulamayı biz yaptık. Uzaktan bilgi işlem sistemi ile hem maddi kaybı önleniyor hem de zaman kaybını önlüyor. Üyelerimiz tüm işlemlerini Kütahya’ya gelmeden tüm işlemlerini İlçelerde yapabilecekler” dedi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit’in İlçelere gösterdiği ilgiden ve esnaflarımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundum. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit’i bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA